Съзнавам огромната отговорност, с която съм натоварен, това заяви Борислав Сарафов,

...
Съзнавам огромната отговорност, с която съм натоварен, това заяви Борислав Сарафов,
Коментари Харесай

Борислав Сарафов: Още днес ще предложа подмяната на всички заместник-главни прокурори

" Съзнавам голямата отговорност, с която съм претрупан ", това съобщи Борислав Сарафов, който беше определен за изпълняващ длъжността основен прокурор през днешния ден. Той добави, че Иван Гешев се е почувствал обиден и е засилил делата.
Прочетете още
" Да се каже, че се превеждат документи година и половина, не звучи съществено ", добави Сарафов. 

" Още през днешния ден ще предложа подмяната на всички заместник-главни прокурори, защото те демонстрираха своята персонална обвързаност към господин Иван Гешев. Смятам, че последният месец сподели ясно нуждата и потребността от промени. Прочетох това, което правосъдният министър Атанас Славово е написал във Фейсбук и съм безусловно склонен с неговите доводи за нуждата от промени. Затова и първата среща, която ще предизвиквам, ще бъде точно с него. Ще обсъдим опциите за това по какъв начин да се помогне на прокуратурата – да се почисти от неприятни практики, както от вътре, по този начин и извън ", разяснява той. 

" Прокуратурата би трябвало да се почисти освен от неприятни практики, само че и от тези, които ги основават. Не може господин Гешев да го няма, само че да останат „ Гешевчетата по места ”, както ги наричате медиите. Тоест тези, които подчиниха прокуратурата в полза на някогашния основен прокурор или на своя персонален интерес, би трябвало да намерят интереса си другаде.Очаквам поддръжка от министъра на правораздаването ", добваи още Сарафов. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР